Über uns

Lidt historie

I 2005 blev jeg færdig på Skals Hånd-arbejdsseminarium som håndarbejds-lærer. Det var 3 fantastiske år, hvor dagene gik med blive rigtig god til det, der interesserer mig allermest - håndarbejde.

Jeg startede mit firma - Geilsk - i foråret 2007. På det tidspunkt skulle firmaet være et hygge-projekt, til når jeg kom hjem fra mit "virkelige" arbejde, men allerede i 2009 startede jeg med at arbejde fuldtids med firmaet.

Jeg har udgivet en bog. En jubilæums-bog, som kom i 2017 med en reprise af gamle modeller og nye modeller inspireret af de gamle. Bogen hedder "Strik for syv sytten".

Strikdesign

Strikker du så hele tiden? Ja, hvis jeg kan komme til det. Jeg kan især godt lide at strikke prøver, for der kan jeg rigtig blive inspireret. Jeg kan være ret fokuseret på, hvordan maskerne vender, og hvordan de opfører sig, når jeg strikker.

Derfor er dét, jeg designer, heller ikke tilfældigt. Jeg har tænkt over hver en detalje for at få et godt resultat.

Jeg kan godt lide at designe med et glimt i øjet, og mit design indeholder altid god finish og gennemtænkte løsninger. Jeg designer strik til kvinder, også plussize, og børn i alle str. Nogle gange falder der lidt af til herrerne.

Og så har mine modeller som regel et sjovt navn - så kan du bedre huske dem ...

Webshop og butik

Jeg startede i sin tid med at have webshop, og den har jeg stadig, selvom det ikke lige er den oprindelige. Her sælger jeg mit eget garn og strikdesign. Jeg har også nogle designervenner, som optræder i webshoppen. Det er dejligt at have nogle at samarbejde med.

Jeg holder foredrag af og til, du må lige holde øje med, om der kommer noget i dit område.

Forhandlere

Flere af min forhandlere har været med hele vejen og er supergode ambassadører for både mit garn og mine opskrifter. Hos dem får du den samme gode service, som du får hos mig. De ved, hvad de taler om.

Messer

At tage på messe er en stor del af Geilsk. Vi glæder os som små heste, der skal på græs igen, hver gang vi skal afsted. Vi vil så gerne møde jer, og det er i mødet med den, der strikker, at garn og design kan blive prøvet rigtigt af.